Här finns UMS evenemang 2018.

 

Anmälan via Medlemssidorna.

 

UMS-evenemang 2018.pdf

-----------

 

UMS evenemang 2018

 

Vårrustning i Simphamn
Den 19 Maj kl 10.00, · Simphamn

Vi städar i ordning vår lilla pärla i Umeås skärgård. Nu börjar båtsäsongen.


Klassiskt midsommarfirande i Simpis
den 22 juni, 10:00 · Simphamn

Midsommarknytis. UMS ser till att följande finns på plats: sill,potatis,tunnbröd,ägg,smör. Vi hjälps åt att skapa en god midsommarlunch av detta. Vi kommer även att ordna tårttävling för dom lite yngre gästerna.

Sjörövarfest i Simphamn
den 7 juli, 17:00 · Simphamn

Årets stora rockfest i Simphamn. Precis som förra året kommer rockbandet Helldorado och gästar oss. Vi kommer att servera en god grillbuffé till våra gäster, meny: Kycklingfilé i marinad med färska örter, Marinerad fläskfilé, Salccicia färskkorv, Färskpotatissallad med vinegrette, Fräsch blandsallad. Serveras med våra hemgjorda tillbehör, bbqsås, aioli, bröd med flingsalt och olivolja. Karlavagnen catering grillar på plats med sjörövarhatt! Vi har även från programkomitténs sida en förhoppning om att dom flesta av oss har hissat Jolly Roger i masten dagen till ära. Kostnad 280 kr.


Trubadurafton med räkfrossa,

Räkfrossan 21 juli är inställd p g a för få anmälda. Inbetalningar återbetalas. /Programkommittén
den 21 juli, 18:00 · Simphamn

Vi bjuder in till en god räkfrossa i Simphamn. Meny som följer: Räkor med skal, Romröra med färsk gräslök rödlök, Västerbottensostpaj, aioli, örtcremfrais, fräsch blandsallad och smörstekt vitlöksbröd. Underhållningen står trubadur Magnus Lindblom för.
Sista anmälningsdag är Måndag den 16/7 kl 24:00. Kostnad 230 kr.


Årets Surströmming
den 18 augusti, 16:00 · Simphamn

Årets surströmmingsfest. Meny som följer: Mandelpotatis, hackad gullök gräslök, hackade tomater gräddfil, Gene tunnbröd Och surströmmingen hoppas jag att vi får från egen produktion. Rockbandet TRIO står för underhållningen i år. Sista anmälningsdag är Måndag den 13/8 kl 24:00. Kostnad 140 kr. Barn = halva priset.
Ta med egen korv/fisk till middagen = fullt pris. Bara kolla på bandet = 100 kr.


Stugsista
den 25 augusti, kl 20.00. Kajen i Umeå centrum - Simphamn.

Vid kl 20:00 samlas vi vid kajen i Umeå centrum och glider sedan i sakta mak tillbaka ut mot Simphamn där vi avslutar kvällen med en god ost och korvbricka som klubben bjuder på!


Vintring i Simphamn
den 30 september, 10:00 · Simphamn

Sommaren är över och vi vintrar in Simphamn efter en förmodligen magiskt fin sommar. Klubben bjuder på chiliconcarne i pitabröd.
—————

 

UMEÅ MOTORBÅTSSÄLLSKAP


Umeå Motorbåtssällskap är en intresseorganisation för fritidsbåtägare i Umeåområdet. Vi bildades 1916 har idag c:a 290 medlemmar.

Föreningens syfte är bl.a. att ta tillvara båtfolkets intressen i frågor som rör småbåtshamnar, uppläggningsplatser och farleder. Samt upplysa och utbilda om sjösäkerhet.

Vidare verkar föreningen för medlemmarnas trevnad genom olika aktiviteter.

KONTAKT:

 

 

Telefon:
Ronny Lestander -Ordförande
070-544 93 07
Johanna Sjögren - Kassör
070- 335 85 80
UMS C/O Johanna Sjögren
Flodavägen 65
918 92 Bullmark
E-post:
johanna.sjogren@me.com
 

STRÖMS MARINA

 

Telefon:
 
Ström 160
905 81 Umeå
 E-post:
 

Dela vår hemsida